معماری - AN OVERVIEW

معماری - An Overview

معماری - An Overview

Blog Article

همچنین با توجه به موقعیت جغرافیایی پروژه ها از متریال گوناگونی در ساخت آن ها استفاده شده که به طور خلاصه راجع به هرکدام توضیح خواهیم داد.

آخرین تغییر آشکار در غزه که از هوا قابل مشاهده است، گسترش چادرها و دیگر سازه‌های موقت برای اسکان آوارگان در جنوب بوده است.

نوع کاربری ساختمان، نیاز کاربران، موقعیت جغرافیایی ساختمان، موقعیت قرارگیری ساختمان، بودجه ی کارفرما

شیوه آذری (ایلخانیان و تیموریان) از اول قرن هفتم تا اول قرن دهم، مثال‌ها: سلطانیه، ارگ تبریز، مسجد جامع ورامین، مسجد گوهرشاد، مسجد بی‌بی خانم در سمرقند، مقبره عبدالصمد اصفهانی، گور امیر، مسجد جامع یزد، منارجنبان

مناطقی از چادرهای جدید از ابتدای دسامبر تا اواسط ژانویه در نزدیکی مرز مصر ایجاد شده که تقریباً ۳.۵ کیلومتر مربع، یعنی نزدیک به ۵۰۰ زمین فوتبال وسعت دارد.

پژوهشگرانی نظیر نادر اردلان، هانری استیرلن، داراب دیبا، محمدرضا حائری، و دیگران جایگاه مثبت فضا یا به عبارتی «فضا محوری» معماری ایرانی را در برابر «حجم‌انگاری» برخی دیگر از گونه‌ها، به عنوان مهم‌ترین خصیصه آن برشمرده‌اند.[۸]

بسته به سایز و اهمیت و شرایط خاص پروژه بازدیدهای معمار از مکان ساخت و ساز ممکن است هفتگی یا ماهانه باشد. شما هنگامی که با گروه معماری آد همکاری داشته باشید نیاز ندارید با یک معمار همکاری داشته باشید و هزینه جداگانه بپردازید تمامی نظارت بر ساخت و فرایندهای آن نیز بر عهده ماست.

کاربردی بودن فضاهای مختلف ساختمان به نحوی که نیاز ساکنین و خواسته آنها را برآورده کند بسیار مهم است. برای رفع این مورد لازم است که طراحی معماری حرفه ای انجام شود تا دسترسی به فضاهای مختلف، کارکرد و کاربرد پذیری آنها و راحتی در استفاده به نحو احسن امکان پذیر شود.

طراحی این پروژه را مهندسان مشاور شهر و اندیشه انجام داده است. عمده متریال به کار رفته در طراحی نمای این ساختمان تجاری آجر و شیشه های رنگی بود.

فرهنگ باستانی ایران، از سبک معماری عمیقی برخوردار است. ایلامی‌ها، هخامنشیان، هلنیستی‌ها و دیگر سلسله‌های پیش از اسلام، آثار سنگی برجسته‌ای را از عظمت معماری خود، به جای گذاشتند. چغازنبیل و پارسه از این آثار هستند و هر دو در سال ۱۹۷۹ میلادی، به عنوان میراث جهانی یونسکو شناخته شدند. مجموعه آثار رهبانی ارامنه ایران در سال ۲۰۰۸ م، به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شد؛ معماری این مجموعه، نمایانگر ترکیبی از فرهنگ‌های بیزانس، پارسی و ارمنی است.

آجرها در نمای این ساختمان مسکونی به صورت عمودی به کار رفته و بافتی زیبا و جذاب در نما ایجاد کرده و علاوه بر ایجاد سایه به طراحان این امکان را داد تا بدون برش آجرها، پانل های مکعبی را با آجر اجرا کنند.

به این ترتیب مهمترین جنبه زیبایی، بخشی ذاتی اشیا بود نه کاری که به صورت

ساختمان مسکونی روزن نمونه ای دیگر از معماری شهر تاریخی اصفهان می باشد. طراحان نمای ساختمان را بر اساس ساختار و کاهش حجم در برابر سطح و منطبق با عملکرد فضای داخلی، پنجره هایی رو به جنوب با توجه به اقلیم اصفهان با سایبان متحرک طراحی کردند تا دید داخلی میسر نشود.

بررسی ۵۰ نمونه از نماهای مدرن ساختمان های ایرانی در سال check here های اخیر

Report this page